Εταιρεία

Profil_pdf

 

Η εταιρεία «Χρήστος ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ» ιδρύθηκε το 1980 στα Ιωάννινα από τον κ. Χρήστο Μπουκουβάλα, με κύρια απασχόληση τα ηλεκτρομηχανολογικά έργα και μέσα πυρόσβεσης. Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία μας διαγράφει μια σταθερά ανοδική πορεία, η οποία οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στην εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες στο όνομα και στα προϊόντα της εταιρείας «Χρήστος Μπουκουβάλας».


Οι βασικότεροι τομείς δραστηριοτήτων της εταιρείας μας είναι:


  • Πώληση, αναγόμωση και συντήρηση πυροσβεστικών μέσων.
  • Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων πυρανίχνευσης και συστημάτων αυτόματης κατάσβεσης.
  • Εισαγωγή & Εμπόριο συστημάτων ασφάλειας και συστημάτων παρακολούθησης.
  • Εισαγωγή & εμπόριο μηχανισμών ρολών, γκαραζόπορτων και αυλόπορτων.
  • Εισαγωγή & εμπόριο γκαραζόπορτων τύπου Panel, μονοκόμματων πορτών αλλά και ρολών ασφαλείας παντός τύπου.
  • Προμήθεια και εγκατάσταση φυσούνων, μπαρών και ταχυκίνητων πορτών για βιομηχανικά κτίρια.

Στον τομέα της αναγόμωσης, η εταιρεία μας είναι η 1η εταιρεία στην Ήπειρο η οποία διαθέτει πρότυπο κέντρο επανελέγχου πυροσβεστικών μέσων, απαρτιζόμενο από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, και φέρει τα απαραίτητα πιστοποιητικά αναγόμωσης και συντήρησης πυρ/ρων Υψηλής και Χαμηλής Πίεσης.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη, την προμήθεια και την τοποθέτηση όλων των προϊόντων της, σε οποιαδήποτε εγκατάσταση είτε οικιακή είτε βιομηχανική.

Έχοντας εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα από επώνυμες εταιρείες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (μόνο από Ευρωπαϊκές χώρες), σας παρέχει προϊόντα που είναι δοκιμασμένα - πιστοποιημένα, ικανά να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς για πολλά χρόνια.

Στόχος μας είναι η διαφύλαξη των υψηλών προδιαγραφών - υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας, φροντίζοντας για την πλήρη κάλυψη των αναγκών τους, την άμεση και άψογη εξυπηρέτηση και ικανοποίησή τους.

Επίσης, δραστηριοποιούμαστε τόσο στο λιανικό όσο και στο χονδρικό εμπόριο. Στον τομέα της χονδρικής, έχουμε αναπτύξει μεγάλο κύκλο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, που εμπιστεύονται τα προϊόντα μας, καθώς και μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες.

Παρέχουμε πλήρη κάλυψη σε όλα μας τα προϊόντα με πλήρη κάλυψη Service από το έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας μας.

Πιστεύουμε σε μια εταιρεία της οποίας το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί έναν από τους κύριους παράγοντες για τη συνεχή βελτίωσή μας και όπου κάθε πελάτης λειτουργεί και ως συνεργάτης της.